VÄLKOMNA TILL AKTIV PEPP

TRÄNING OCH INSPIRATION

TRÄNA TILLSAMMANS MED OSSAll träning vi utför ska bidra till att göra oss starkare i vår vardag. Våra träningsaktiviteter bygger på att förbättra alla våra fysiska förmågor som styrka, kondition, rörlighet, koordination och balans.

Under enkla och lättsamma former vill vi inspirera och motivera till träning och ett starkare Jag. Vår passion för träning är att utmana på rätt sätt och göra det "tuffa" roligare - träning i alla möjliga former.


Under våra träningsaktiviteter håller vi först och främst till i utomhusmiljö. Löppass och rörelse i naturen, styrkepass med hjälp av utegym och den egna kroppen.


Vi vet att träning får människor att må bättre och leva längre.

Vi vill inspirera och peppa Dig i Din träning. Välkomna / Johanna och Anna-Karin
VILKA ÄR VI?


Johanna Bengtsson


Jag inspireras av att få andra människor att må bra, se andra lyckas och utvecklas. Rörelseglädje är viktigt för att må bra i vardagen och det motiverar jag mer än gärna andra människor till. Jag drivs av att locka fram den största potentialen både hos den enskilda individen och en hel grupp. 

Jag är utbildad gruppträningsinstruktör och individuell gyminstruktör genom Friskis och Svettis Riks. 
Anna-Karin Kjellberg


Jag har alltid gillat att peppa och coacha andra. Det är en härlig känsla att va del av andra människors träning och prestationer. Jag gillar att jobba med utveckJling och förändring. Att se små steg framåt och uppleva den glädje den oftast leder till är oslagbart. 

Jag har alltid uppskattat träning i olika format. Bollsporter av alla dess slag är en favorit. Men har på senare år ägnat mycket til på gymet och på olika träningspass. 

Jag är utbildad individuell gyminstruktör och gruppträningsinstruktör på Friskis och Svettis. 

 AKTIV PEPP - FÖR VEM?


För alla - motionärer och redan vana tränade. Till personer eller företag som är/har en nyfikenhet kring att lära sig mer om träning och utveckling. Som dessutom vill göra detta i grupp tillsammans med andra under glada former. Du kommer att få individuell feedback och pepp, varierad träning som anpassas efter dig eller ditt team. Kanske har du fastnat i gamla mönster i din träning och vill ha en ny kick. Vi hjälper dig/er!